Numarul de accidente de circulatie produse de conducatorii profesionisti (autovehicule cu masa de peste 3,5 tone) a scazut in primul trimestru al anului cu 21%, la 58 de accidente grave, de la 74 de accidente grave in aceeasi perioada a anului trecut.

“Accidentele de circulatie in care au fost implicati conducatorii de autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone au scazut in primul trimestru. Au fost inregistrate cu 16 accidente, 5 morti si 11 raniti grav mai putin fata de ianaurie-martie 2010”, a declarat inspectorul de politie Capilnas Augustin – Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, la evenimentul “esti Sofer Profesionist?” organizat de revista Transporter.

Anul trecut in primul trimestru au fost produse 74 accidente grave de catre conducatorii de transport marfuri, public si persoane, in care si-au pierdut viata 27 de persoane si 61 au fost ranite grav.

Citeste integral pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.