Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si ceilalti membri ai conducerii executive a bancii centrale merg cu autoturisme de teren Duster, dar utilizeaza in continuare vehiculele de clasa premium din dotare pentru actiunile care presupun protocol de nivel inalt.
BNR a achizitionat recent, prin leasing pe patru ani, o flota de 50 de masini de teren Duster, contract in valoare de aproximativ un milion de euro.

"Guvernatorul Mugur Isarescu, la fel ca si ceilalti membri ai conducerii executive, foloseste Duster pentru deplasarile cotidiene. In cazul actiunilor de protocol sunt folosite in continuare masinile aflate deja in dotarea BNR. Parcul de masini a fost achizitionat atat pentru personalul din centrala BNR, cat si pentru conducerile filialelor judetene", au precizat reprezentanti ai bancii centrale, potrivit Wall-Street.ro.


Achizitia de autoturisme de teren a fost realizata in urma unei licitatii publice castigate de Operational Autoleasing, care a oferit cel mai mic pret. Autovehiculele sunt versiuni Laureate (clasa superioara), 1,5 dCi 4X4 cu 110 CP.

Vehiculele livrate BNR dispun de toate optiunile oferite de producator (full options), dar nici una dintre masini nu a fost echipata cu dotari speciale, fiind masini de serie.

Afla de pe Wall-Street.ro care a fost primul client Duster din Romania.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.