Renault intentioneaza sa vanda autoturisme Dacia pe internet, mizand pe faptul ca pe timp de criza oamenii nu se mai deplaseaza la showroom, vor orice masina ieftina.

"Vanzarile prin Internet vor deveni rapid o realitate. Multi dintre clientii nostri stiu deja ce vor inainte de a pasi in showroom-uri, astfel incat infiintarea unui canal de vanzari online este justificata", a declarat intr-un interviu Gerard Detourbet, seful programului Entry pentru produse low-cost al Renault, transmite Bloomberg, scrie Mediafax.

Peugeot, cel mai mare producator auto francez, analizeaza crearea unui sistem de vanzare numai prin Internet destinat vehiculelor care vor fi construite in colaborare cu China Changan Automobile Group, a spus directorul de vanzari al grupului, Jean-Marc Gales, la Salonul Auto de la Geneva.

Combinata cu masinile ieftine lansate de companii asiatice, initiativa Peugeot concureaza Dacia Sandero si alte modele ieftine care contribuie la cresterea vanzarilor Renault.

Citeste articolul complet pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.