Majoritatea producatorilor de pe piata auto au ales salonul de la Geneva pentru a-si lansa noile produse sau tehnologii. In cateva cuvinte, Geneva 201,1 prin salonul auto, este caracterizata de tendintele generale asupra modelelor electrice, optimism sau culori vii. Printre cele mai interesante stiri gasim ca Rolls Royce şi Fisker lansează maşini electrice de lux.

  • Hyundai i40
Coreenii de la Hyundai au anuntat lansarea unui nou membru in familie. Este vorba despre i40, un model care a fost gandit sa inlocuiasca deja celebra Sonata, scrie yuppy.ro
  • Mitsubishi Supermini
Majoritatea producatorilor asiatici au invatat ca daca vor sa fie competitivi pe piata europeana trebuie mai intai sa inteleaga obiceiurile de consum si stilul de viata al europenilor. Afirmatia este mai mult decat logica in conditiile economiei actuale. Mitsubishi a lansat in cadrul salonului Auto de la Geneva un concept care se pare ca este destul de apreciat, cel putin in randul elvetienilor. Denumit generic Mitsubishi Supermini, conceptul prezinta foarte clar o masina de dimensiuni reduse, din clasa “de-oras”, cu consum redus si cu dotari deloc extravagante. Din profil masina poate semana cu Fiatul 500, dar odata ce ai trecut mai departe si ai schimbat unghiul, in fata ta este dezvaluita clar o alta masina.

Citeste integral pe yuppy.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.