Dacia a lansat intr-o atmosfera "portocalie", pe Calea Victoriei, prima sa masina care vine cu telefon mobil, Sandero Orange, editia fiind limitata la 1.000 de unitati, adresate exclusiv romanilor.

Modelul are in premiera cateva elemente de design, centurile de siguranta sunt portocalii, tapiteria este neagra din material, cusaturile sunt portocalii, iar pe fiecare tetiera este unul din desenele abonamentelor furnizorului de telefonie mobila Orange, Fluture, Pantera, Delfin si Pinguin, scrie Wall-Street.

Editia Sandero Orange este de 1.000 de exemplare, iar diferenta de pret fata de un Sandero de serie este de 200 de euro. Modelul vine cu sistemul audio preluat de pe Duster si cu un telefon mobil dat de Orange, care functioneaza gen carkit. Telefonul se numeste Boston, este nou lansat de Orange si are si GPS integrat. In prezent, Sandero Orange vine cu motorul de 1,2 litri 75CP, iar ulterior cu cel de 1,6 litri”, a declarat Mihai Bordeanu, directorul de marketing al Dacia-Renault.

Telefonul Boston este produs de Gigabyte si vine cu o camera foto de 5 megapixeli si un sim Orange PrePay. Sistemul de operare este Google Android.

Vezi aici galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.