Subaru a ajuns pe podium, iar echipajul Dan Girtofan-Mita Lazarescu, au fost rasplatiti cu locul 2 la etapa de la Iasi si un podium in clasamentul general.

Subaru a fost masina oficiala a etapei decisive a Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010 cu sprijinul dealerului local, Confort Autotrading Iasi.

Subaru a pus la dispozitia organizatorilor 5 masini, dintre care un Subaru Forester ca Safety Car, doua alte Subaru model Forester, o Impreza si un Legacy ce au asigurat transportul si logistica oficialilor Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Sezonul 2010 al Campionatului National de Raliuri Dunlop si-a desemnat laureatii. Printre ei se regaseste si echipajul brasovean Dan Girtofan/Mita Lazarescu, care a concurat pe un Subaru Impreza WRX STI N15 incheind sezonul pe treapta a treia a podiumului. Dan Girtofan si Mita Lazarescu au avut o prestatie sigura la ultimul act al CNR, Raliul Iasiului, unde au terminat pe locul 2 si au urcat in primii trei clasati din 2010.

„Cred ca a fost unul din cele mai grele raliuri din cariera mea. A trebuit sa fim tot timpul prevazatori cu ce se intampla in jurul nostru. Evenimentele s-au succedat cu o viteza foarte mare la Iasi. In conditiile in care ploua si aluneca foarte tare, nu am fost deloc ocoliti de probleme, insa pana la urma am reusit sa ne mentinem pe locul 2 la final”, a declarat la finalul raliului pilotul Dan Girtofan.

Fostul dublu campion national, Dan Girtofan, a mai tinut sa precizeze ca este momentul sa savureze rezultatul din 2010, dupa un an dificil, in care multi participanti au cunoscut si momente placute, dar si situatii neplacute: „Trebuie sa ne bucuram de acest rezultat obtinut. E un an muncit si nu avem decat sa ne bucuram, sa-i felicitam pe cei care au reusit sa termine sezonul in picioare, pe campioni, pe vicecampioni, dar si pe toti participantii. S-a dovedit si in acest an ca e un sport in care se pot schimba multe lucruri de la o etapa la alta si ca depinzi foarte mult si de noroc. Am spus de mai multe ori ca norocul face parte din acest sport. Vreau sa le multumesc lui Mita si echipei pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, care a facut ca acum sa fim pe podiumul campionatului”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.