Mai multe persoane au spart, miercuri dimineata, sediul reprezentantei Dacia din Baia Mare, de unde au furat o caseta de valori in care erau 3.400 de lei si 20 de bonuri de masa, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Voichita Zehan.

Politistii au fost sesizati cu privire la incident in jurul orei 7.00, prin apel la numarul unic de urgenta 112, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures, informeaza MEDIAFAX.

Reprezentantii Dacia au reclamat, pana in prezent, doar furtul unei casete de valori in care se aflau 3.400 de lei si 20 de bonuri de masa, a precizat Voichita Zehan.

Echipele de anchetatori fac cercetari la fata locului. Politistii verifica daca reprezentantii firmei au respectat normele de asigurare a bunurilor si incearca sa stabileasca identitatea si numarul hotilor.

Surse judiciare au declarat ca respectiva caseta de valori nu ar fi fost asigurata corespunzator de reprezentantii Dacia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.