Toate modelele Dacia vor fi echipate cu motoare ce vor respecta standardele de poluare Euro 5, pana la 1 ianuarie 2011. Realizarea acestor motoare va fi mai costisitoare, a declarat astazi directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.

"Introducerea motoarelor Euro 5 este mai costisitoare si s-ar putea reflecta in pretul final al masinii. Astfel, pretul final pentru fiecare versiune motorizata Euro 5 va fi anuntat la data lansarii", a mentionat Cambolive. In urma unor cereri exprimate in special pe piata din Germania, se ia in calcul introducerea unei versiuni cu cutie de viteza automata pentru Duster, a adaugat acesta.

Dacia a inregistrat o crestere a vanzarilor la nivel mondial cu 18,2% in primul semestru din 2010, la 181.826 unitati, vanzarile de pe piata din Romania reprezentand circa 10,5% din vanzarile totale., potrivit NewsIn.

In ceea ce priveste noul model Dacia Duster, acesta s-a impus deja drept cel mai vandut model in segmentul 4x4 in Romania, cu aproximtiv 3.000 de comenzi si 1.522 de unitati livrate pina la sfarsitul lunii iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.