In conditiile majorarii TVA-ului, Ferrari Store mentine preturile vechi cu care fanii brandului s-au obisnuit,
Chiar daca valoarea TVA-ului a fost majorata la 24% incepand cu 1 iulie 2010, Ferrari Store va mentine preturile calculate cu vechiul TVA de 19%. Diferenta de TVA va fi suportata de catre Forza Rossa, dealer-ul Ferrari in Romania.

Hainele, accesoriile, machetele si celelalte produse indragite de fanii Ferrari si regasite in magazinul Ferrari Store de pe Calea Victoriei isi vor pastra pretul vechi, de dinaintea majorarii TVA-ului la 24%. Astfel, cele peste 250 de persoane care trec zilnic pragul magazinului vor avea posibilitatea sa faca achizitii la vechiul pret. Diferenta de TVA este suportata de catre Forza Rossa.

“Prin aceasta masura dorim sa rasplatim fidelitatea clientilor care achizitioneaza produsele favorite pentru orice moment al zilei. De asemenea mentinem preturile si pe website-ul www.ferraristore.ro, platforma pe care clientii pot comanda aceleasi produse din magazin”, a afirmat Tudor Totu, director general Forza Rossa.

Forza Rossa, distribuitorul oficial al companiei Ferrari in Romania, ofera fanilor sai cunoscutele branduri: pantofii sport Tod's, bicicletele Colnago CX, gama de rechizite Cartorama, precum si multe altele.

Ferrari Store
este cel mai mare din Estul Europei si al doilea ca dimensiune de pe continent, dupa cel din Milano. Magazinul din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 450 mp dispusa pe trei nivele, fiind dezvoltat de Studioul Iosa Ghini din Italia. Spatiul este proprietate a Forza Rossa. Romania completeaza lantul Ferrari Store din Roma, Venetia, Milano, Londra, Barcelona, Atena, San Francisco, Miami, Macao si Dubai.

Citeste si: [Ferrari: brandul preferat al navigatorilor de pe Internet]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.