Termenul limita pana la care un cupon din Programul Rabla 2010 poate fi folosit este luna noiembrie. Daca voucherul nu este utilizat, acesta devine nul.

Dupa cum era de asteptat, demararea Programului Rabla 2010 cu noile reglementari care permit tranzactionarea pana la 3 tichete valorice a dat nastere la o adevarata avalansa la portile Remat. Speculatorii simt posibilitatea de "afacere" iar cupoanele se tranzactioneaza in ritm alert, dar cu toate acestea piata auto nu prea creste.

Un cupon se vinde cu un pret cuprins aproximativ intre 1.700 si 2.000 lei. Insa business-ul se incheie aici, pentru ca foarte multi speculatori nu prea au clienti pentru ca, de fapt, cupoanele ajunse la ei provin de la cei care au dat masina veche la casat si n-au avut bani de una noua.

Indiferent ce se intampla in piata la nivel de pret si evolutie a vanzarilor, un lucru este cert: termenul limita pana la care poate fi folosit un cupon din Programul Rabla 2010 este luna noiembrie. Daca voucherul nu este utilizat devine nul, scrie Money.ro

In prezent, ofertele de pe piata autoturismelor noi sunt avantajoase, insa, la punctul terminus al Programului Rabla 2010, sunt sanse sa asistam la o schimbare radicala, specifica comportamentului de buisness spre profit a companiilor. Deja nu mai putem vorbi de stocuri auto mari, astfel ca dealeri pot jongla mai usor cu preturile. Daca acum au lasat pretul unei masini noi mai jos cu 2000 euro si aceasta e in oferta cu voucherele incluse, in noiembrie e posibil sa asistam la cresteri de pret pentru autoturismele noi.

In concluzie, vom avea astfel un moment interesant pe piata auto locala cand cererea si oferta vor avea un punct de intalnire critic: Nu reusesti sa vinzi voucherul - ramai cu el, nu cumperi o masina noua - aceeasi situatie. Cei mai fericiti vor fi cu siguranta dealerii auto care vor profita la maxim de situatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.