Infiniti, marca de lux a constructorului auto japonez Nissan, va lansa un ceas in editie limitata la 100 de exemplare.

Accesoriul, denumit BR03-92 Instrument Phantom, este construit de firma elvetiana Bell & Ross si va fi oferit exclusiv prin intermediul showroom-urilor Infiniti din Europa, la un pret de aproape 3.000 euro. Accesoriul este disponibil si in Romania.

“Editia limitata a ceasului BR03-92 Instrument Phantom va fi lansata spre comercializare pe 1 iunie 2010 la un pret de desfacere recomandat de 2.803 euro in toate locatiile Infiniti din Europa, care se intind de la Barcelona la Bucuresti”, a explicat vicepresedintele Infiniti Europa, Jim Wright, conform 0-100.ro.

Ceasul este confectionat din otel inoxidabil, are diametrul de 42 milimetri, beneficiaza de semnatura unica Infiniti si are inscriptionat numarul, de la 1 la 100. Detinatorul se poate scufunda pana la o adancime de 100 de metri cu acest ceas, citirea orei putandu-se reliza si pe timp de noapte cu ajutorul display-ului fotoluminescent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.