Constructorul auto american General Motors va rechema in service 162.000 de autovehicule de teren Hummer, din cauza unor probleme la caroserie.

Masura vizeaza 198.000 de masini Hummer, model H3 si H3T, fabricate intre 2006 si 2010, din care 162.129 au fost vandute in Statele Unite, conform documentelor facute publice de GM si agentia de securitate rutiera americana (NHTSA), relateaza NewsIn citand msnbc.com.

Cauza rechemarii este o posibila defectiune la una dintre componentele capotei, care se poate desprinde partial sau chiar in intregime in timp ce vehiculul este in miscare, a prevenit constructorul american miercuri.

''In special in cazul acestor modele, piesele componente ale grilajului de aerisire se pot crapa, iar daca aceasta problema nu este rezolvata, celelalte piese se pot rupe la randul lor, ceea ce poate duce la desprinderea intregului grilaj al masinii'', a explicat Nick Richards, purtatorul de cuvant al GM pentru Hummer, citati de Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.