Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va vizita astazi uzina de la Mioveni, ocazie cu care ii va fi livrata o Dacia Duster.

Reprezentantii Automobile Dacia au declarat, la salonul de la Geneva, ca primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie, potrivit NewsIn.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la inceputul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele piete din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4, incepand cu sfarsitul lunii martie.

Din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.

Dacia Duster poate fi achizitionata in Romania la preturi incepand de la 10.500 euro, pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.