Mansory Cooperation Gmbh, companie care imbunatateste performantele unor modele de masini, este prezenta in Romania din august 2009, iar singurul showroom pe care intentioneaza sa il aiba pe plan local va fi deschis in vara, in urma unei investitii de 150.000 euro.

“Functionam pe piata din August 2009, iar primul si probabil singurul showroom va fi deschis in Bucuresti, undeva la mijlocul verii. Investitia estimam ca se va ridica la 100.000 - 150.000 euro”, a declarat Andrei Marton, reprezentant al Mansory Romania.

Modelele asteptate in showroom-ul din Bucuresti sunt Porsche Panamera, Aston Martin Cyrus, Bentley GT Speed si Mansory G-Couture.

“Nu stim ce modele vor fi disponibile exact la momentul lansarii, dar ne dorim un Porsche Panamera de 260.000 euro, un Aston Martin Cyrus de 400.000 euro, un Bentley GT Speed de 270.000 euro si deja celebrul Mansory G-Couture de 500.000 euro, in cazul in care acesta din urma se va comanda”, a adaugat Marton.

Potrivit lui Marton, “afacerea se bazeaza pe personalizarea masinii clientului in functie de preferintele acestuia. Practic, ducem exclusivismul oferit de una din marcile din portofoliu, ceva mai sus. Programele noastre cuprind modificari exterioare, tehnice, prin cresterea performantelelor masinilor, dar si interioare, perin posibilitatea alegerii unei combinatii de piele , lemn , si carbon in functie de preferintele clientiilor”.

Cititi integral detaliile despre primul showroom auto cu masini de lux tunate pe wall-street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.