Francezii au semnalat primele probleme cu modelul Dacia Sandero GPL, pentru care s-a sesizat un miros puternic, deranjant, in interior.

Pana in prezent s-au depus circa 100 de reclamatii. Oficialii Renault au recunoscut ca exista plangeri insa nu au putut explica fenomenul. Acestia au inceput sa investigheze problema.

Potrivit inginerilor francezi aceste mirosuri pot veni de la post-ardere, la fel precum in cazul vechilor Dacii cu catalizator din anii “90.

Renault a afirmat ca scurgerile de gaz nu afecteaza securitatea sau sanatatea ocupantilor din masina, scrie Wall-Street.

Pe un forum din Franta a aparut in decembrie 2009 un mesaj: "Buna ziua, am primit Sandero GPL in urma cu 2 saptamani, eu sunt satisfacut, in general, dar exista si unele ciudatenii: Sunt jenat de mirosul puternic in habitaclu, ca un miros nou (care pare normal, pentru ca este nou), dar intr-adevar impetuos. Aveti aceeasi problema? “.

Francezii au inceput sa faca o lista pe forum, actualizata zilnic cu toti posesorii de Sandero GPL cu probleme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.