Exponent al generatiei hippie, al perioadei flower power, a conceptului love and peace si a spiritului rocknroll, Volkswagen Transporter sarbatoreste sase decenii de la lansarea pe piata.
In prima faza VW Transporter T1 a fost produs timp de 17 ani cu o singura motorizare – de 25 cai putere si o sarcina utila maxima de 750 kilograme. Ulterior, motorul lui Trasporter este imbunatatit astfel incat sa ofere 44 cai putere pentru versiunea T2, iar Transporter T5 este oferit acum si intr-o versiune de 180 cai putere, scrie Automarket.ro.

Cei de la Volkswagen sunt deosebit de mandri de fidelitatea clientilor care aleg un Transporter, 59% dintre clientii care aleg un Transporter nou fiind soferi care au incercat si un vehicul comercial de la Volkswagen, iar 81% dintre acestia fiind fosti posesori de Transporter. In cazul lui Multivan, cei de la Volkswagen au intampinat aceeasi fidelitate mentionata mai sus. Germanii de la VW au descoperit ca 72% din clientii lui Multivan au mai condus un autovehicul fabrica de Volkswagen AG.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.