Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) si 4tuning organizeaza in acest sfarsit de saptamana (13-14 martie) editia a cincea a evenimentului 4TuningDAYS, in cadrul complexului expozitional Romexpo.

Evenimentul dedicat impatimitilor de motoare incepe sambata, 13 martie, la ora 10:00. Programul de vizitare este sambata si duminica, intre orele 10:00-20:00, iar pretul unui bilet este de 20 lei. Copiii sub 12 ani au intrarea gratuita, au anuntat organizatorii evenimentului.

In cadrul expozitiei vor fi expuse peste 200 de masini modificate, iar printre invitati se numata pilotii Titi Aur si Daniel Onoriu, precum si o tanara speranta a automobilismului romanesc, Roberto Ene, scrie 0-100.ro.

Totodata, 4TuningDAYS premiaza, ca in fiecare an, cele mai frumoase masini tunate. Zeci de premii vor confirma cele mai bune realizari si va fi desemnata cea mai frumoasa masina tunata din Romania, in cadrul Campionatului National de Tuning.

Sambata (13 martie) va debuta si Campionatul National de Car-Audio, o competitie care masoara nivelul decibelilor si calitatea sunetului din masini.

La 4TuningDAYS 2010 organizatorii promit cascadorii cu motociclete, demonstratii de karting si hovercraft, precum si airbrush live.
Vizitatorii vor participa la o tombola cu premii precum un scuter Peda si componente de tuning auto, car-audio si altele. De asemenea acestia au ocazia de a intra in cursa pentru castigarea unui Dodge Viper GTS ACR de 1.200 CP expus la 4TuningDAYS.

Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) reuneste posesori de masini modificate si companii de profil din Romania si organizeaza de cinci ani competitii oficiale de profil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.