Programul Rabla vine in ajutorul romanilor si le da posibilitatea de a-si cumpara anul acesta autoturisme noi, la pret de criza. Descopera care sunt cele mai ieftine masini noi ce pot fi achizitionate prin programul guvernului de reinnoire a parcului auto.
  • Fiat ocupa locul 4 in topul preturilor prin programul Rabla, si vine cu o oferta pentru modelul Panda, de 4.250 euro cu TVA cu 3 vouchere Rabla. Fara programul Remat, Fiat Panda costa 7.975 euro cu TVA, iar prin bonusul Fiat-ecoplus are un pret de 6.950 euro cu TVA.
  • La un pret de 4.190 euro cu TVA poate fi achizitionat modelul Sandero prin programul Rabla cu cele 3 prime de casare, clasandu-se astfel pe locul al treilea in top. Sandero are un pret de 6.890 euro daca nu este achizitionat prin programul Rabla.
  • Dacia mai ofera prin programul Rabla cu 3 prime de casare incluse si modelul Logan la un pret de 3.200 euro cu TVA. Pretul Logan Berlina fara programul Remat este de 5.900 euro cu TVA.
  • Cel mai ieftin autoturism prin Rabla cu 3 tichete incluse costa 2.940 euro cu TVA, fiind un Chevrolet Spark fara prea multe dotari. Pretul fara Rabla pentru un Spark model 2009 este de 6.275 euro cu TVA, iar pentru noul Spark 2010 este de 6.999 euro cu TVA.
Citeste integral topul autoturismelor noi cu pret de criza pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.