Negocierile dintre liderii Sindicatului Automobile Dacia si administratia uzinei privind noul contract colectiv de munca au esuat, iar sindicalistii au afirmat ca se "indreapta cu pasi mari spre greva".

"Negocierile de azi (marti - n. red) nu au avut nici un rezultat, ne indreptam cu pasi mari spre greva. Administratia dovedeste aroganta incercand sa sperie salariatii de la Dacia cu situatia somajului din tara. Pentru solicitarile noastre avem argumente solide, pentru ca 2009 a fost un an de exceptie pentru Dacia si 2010 se anunta la fel", a declarat Ion Iordache, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia (SAD), citat de NewsIn.

Sindicatul Automobile Dacia a redactat, luni seara, o sesizare catre directorul general al SC Automobile Dacia Renault, cu privire la revendicarile salariale ale angajatilor, dupa ce negocierile privind semnarea contractului colectiv de munca au intrat in impas. Negocierile pentru semnarea contractului colectiv de munca se afla in impas deoarece sindicatul a cerut o crestere salariala de 520 de lei pentru fiecare salariat, motivand ca anul trecut Dacia a avut vanzari record, insa administratia nu vrea sa le acorde decat o crestere de 170 de lei, in trei transe.

Mai multe detalii despre negocierile dintre sindicat si conducerea Dacia citit pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.