Constructorul nipon a anuntat ca va incepe in cursul saptamanii viitoare sa repare pedalele de acceleratie care ar putea ramane blocate.

Toyota va folosi pedale de acceleratie cu mecanisme intarite, care elimina riscul de uzura prematura si posibilitatea ca pedala sa functioneze anormal, informeaza 0-100.ro.

Primele transporturi cu piese in Europa vor veni saptamana viitoare (8-14 februarie), iar service-urile autorizate ale marcii vor incerca sa repare cat mai repede masinile afectate. In aceeasi saptamana vor incepe reparatiile si in SUA si China.

Toyota Romania nu a apelat (inca) la rechemarea masinilor in service pentru posibile defectiuni la pedala de acceleratie, nefiind semnalate incidente, dar a recomandat clientilor preocupati de aceasta problema sa vina la centrele de reparatii Toyota pentru a solicita asistenta.

Lista modelelor afectate o gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.