Dacia a prezentat un model special Sandero, conceput pentru piata germana. Acesta a fost denumit FC St. Pauli si este o editie limitata de 1.000 de exemplare.

Pe noua serie Sandero apare logo-ul clubului Hamburg, pe haion, pe portierele laterale posterioare, pe scrumiera si chiar pe scaune si tetiere. Dacia Sandero FC St. Pauli are o singura culoare, Alb Arctic, pentru a se potrivi cat de cat cu imaginea echipei germane, care are culorile alb-maro, scrie Wall-Street.

Echiparea modelului include aer conditionat, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, radio CD MP3, jante din aliaj de 15 inch, faruri negre, servodirectie si faruri de ceata, iar pretul va fi de 9.900 euro.

Editia limitata a fost realizata pentru fanii echipei la care este sponsor in Germania, FC St. Pauli. Dacia este sponsor al clubului din anul 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.