Constructorul olandez de masini de lux Spyker a depus o noua oferta imbunatatita pentru preluarea Saab, cu putin timp inainte de data limita stabilita de grupul american General Motors, care detine constructorul suedez aflat in dificultate, relateaza cotidianul Les Echos.

"Am continuat dialogul constructiv cu GM privind achizitia Saab. Credem ca marca Saab are mult potential si am dori sa ajungem la un acord cat mai repede posibil", a declarat directorul general al Spyker, Victor Muller.

GM, care a anuntat in urma cu trei saptamani inchiderea filialei sale suedeze, nu a facut comentarii despre oferta Spyker, nici despre alte oferte. Potrivit informatiilor vehiculate in presa, au fost depuse inca alte doua oferte pentru preluarea Saab, scrie NewsIn.

"GM continua sa primeasca si sa analizeze ofertele pentru Saab. Consideram ca discutiile sunt confidentiale si nu vom publica niciun detaliu inainte ca o decizie finala sa fie luata", a precizat GM.

Miercuri, directorul general al GM, Ed Whitacre, spunea ca nu crede intr-u acord de salvare a Saab, din cauza dificultatilor in care s-ar gasi candidatii pentru finantarea unei filiale care functioneaza in pierdere.

In lipsa unui acord, GM ar urma sa inchida Saab, care are 3.000 de angajati in Suedia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.