Competitia masina anului pentru femei (Womens World Car Of The Year), aflata in 2009 la prima editie, a desemnat masinile castigatoare pentru patru categorii de concurs, iar automobilul cu cele mai multe voturi a fost Jaguar XF, urmat de Volvo XC70.

Femeile spun ca n-au tinut cont de Cai Putere, cuplu si acceleratie, dar ca au punctat manevrabilitatea si sex appeal-ul masinii.

Astfel, noteaza 0-100.ro, Jaguar XF a castigat batalia cu Audi A6, Porsche Cayenne si Aston Martin Vantage la categoria de lux (Women’s World Luxury Car of the Year), iar Volvo XC70 a fost desemnat castigator la sectiunea masinilor de familie (Women’s World Family Car of the Year), in fata Opel Insignia, Volkswagen Jetta si Chevrolet Cruze.

La capitolul economie, femeile l-au desemnat castigator pe Volkswagen Golf diesel, desi in finala au intrat si automobile recunoscute pentru emisiile reduse, cum ar fi Toyota Prius si Honda Insight. In aceasta sectiune de concurs au mai intrat si Ford Fiesta, Hyundai i30 si Mazda3.

Audi TTS a fost desemnat liderul segmentului masinilor sport (Women’s World Sports Car of the Year), inaintea Mazda MX-5, BMW M3, Porsche Boxster si Mitsubishi Lancer Evo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.