Cele mai optimiste estimari pentru piata auto in 2010 prevestesc o revenire usoara la finalul celui de-al doilea trimestru, insa parerile sunt impartite, unele companii mizand pe o stagnare a pietei auto.

Mercedes-Benz Romania

“In opinia mea, in 2010 vom avea parte de o revenire a economiei. Cred ca incepand cu 2010 piata auto isi va reveni usor si ca numar de unitati vandute, dar si ca nivel al preturilor. Cu reducerile din 2009 nu ne vom mai intalni", a declarat Michael Grewe, CEO si presedinte Mercedes Romania.

Subaru Motors Trading

“Nu vedem semnele unei reveniri rapide in ceea ce priveste piata auto din Romania. Cel mai probabil la finalul celui de-al doilea trimestru din 2010, piata va experimenta o revenire cu pasi mici, graduali. Totusi, cred ca aceasta revenire trebuie sa fie simtita mai intai in alte domenii cum ar fi sistemul bancar sau imobiliar – toate acestea influenteaza indirect si piata auto”, a precizat Kanonopoulos, directorul general al Subaru Motors Trading.

Proleasing- distribuitor Ford

“Estimarile noastre privind evolutia pietei auto in anul 2010 au in vedere o crestere de 5-10% fata de anul 2009. In 2010 ne vom concentra pe activitatea de service si pe mentinerea cotei de piata”, a precizat Lucian Alexe, directorul general Proleasing Motors.

Cititi integral perspectivele pietei auto pentru anul 2010 pe wall-street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.