Duster, SUV romanesc fabricat la Mioveni si comercializat atat sub marca Dacia, cat si Renault, daca va avea succes in Europa, va ajuta constructorul francez de automobile sa se reintoarca pe piata americana, dupa mai bine de 20 de ani.

Renault considera ca este timpul sa comercializeze masini low-cost in America de Nord si Asia de Sud-Est, a spus Gerard Detourbet, seful programului Logan. Producatorul francez de masini nu a mai fost prezent in America de Nord din anul 1987, cand alianta sa cu Encore s-a incheiat.

“Ne uitam la Asia de Sud-Est cu atentie. Am vrut sa nu ajungem acolo din diverse motive. Insa ideea este ca vom fi prezenti pe toate pietele”, a spus Detourbet, citat de Wall-Street.

Dacia va lansa modelul Duster, in Europa, Turcia, Algeria si Maroc in primavara anului viitor, iar din iunie 2010 sub marca Renault in Ucraina, Orientul Mijlociu si Africa.

Nu ratati galeria foto. O gasiti aici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.