Politele auto sunt printre cele mai cunoscute si necesare produse de asigurari de pe piata romaneasca. In prezent, piata de asigurari auto intampina clientii cu oferte de pret, conditii si riscuri asigurate diferite.
Wall-Street a chestionat patru jucatori din piata de asigurari auto pentru a vedea care sunt ofertele pentru o masina evaluata la o suma de circa 10.000 de euro, atat noua cat si second-hand (SH).


Generali:
  • Oferta Generali cuprinde o asigurare Casco Complet anuala pentru riscuri de avarii si furt intre 400-450 euro pentru primul proprietar si intre 900-1000 euro pentru al doilea proprietar. Varianta Casco Eco cuprinde un pret de 750-800 euro pentru un autoturism aflat la al doilea proprietar.

Euroins:
  • In oferta Euroins, companie membra a grupului bulgar Eurohold, se regaseste una din clauzele oferite in noul produs casco revizuit, in care asiguratul beneficiaza de o reducere de 20% din prima de asigurare, cu obligatia de a returna suma mai sus mentionata la prima cerere de desdaunare. Preturile asigurarilor sunt cuprinse intre 380-460 euro pentru o masina noua, si intre 450-540 euro pentru un autoturism SH, fara reducerea de 20% prevazuta.

Asirom:
  • Pentru un autoturism nou, Asirom percepe pentru o suma asigurata de circa 10.000 euro, o prima de asigurare casco anuala pentru riscurile de avarii si furt poate varia, in functie de marca acestuia, intre 400-600 euro. Pentru un autoturism SH, prima de asigurare casco anuala pentru riscurile de avarii si furt poate varia intre 700-900 euro.

Allianz Tiriac Asigurari:
  • La o suma asigurata de 10.000 de euro pentru un autovehiculul nou asigurat de Allianz Tiriac, prima de asigurare este de 445 de euro cu o fransiza de 100 de euro /eveniment. Pentru aceeasi suma asigurata, insa pentru un vehiculul second hand (2 ani vechime), prima de asigurare este de 530 de euro si o fransiza de 120 de euro/ eveniment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.