Constructorul autohton Dacia lanseaza pe piata din Romania o serie limitata de modele Logan si Sandero, incepand cu data de 28 octombrie.
Logan si Sandero Kiss Fm vor fi comercializate la preturi cuprinse intre 8 300 euro si 10 350 euro, respectiv 9 400 euro si 11 300 euro, in functie de versiunea de motorizare aleasa si vor fi echipate cu dotari suplimentare si elemente de design realizate de echipa Centrului de Design Renault din Bucuresti, scrie Wall-Street.

Cele doua modele Dacia Kiss Fm aduc ca noutate accesorii si o multime de echipamente disponibile in serie: sticker, tapiterie si breloc personalizate “Kiss Fm”, radio CD Sony cu MP 3 si dispozitiv USB.

Acestora li se adauga: ABS, AFU (Asistenta la franarea de urgenta), aer conditionat, computer de bord, proiectoare ceata, scaun sofer cu reglare pe inaltime, volan reglabil pe inaltime, directie asistata hidraulic, geamuri electrice fata, bare de protectie in culoarea caroseriei, airbag frontal sofer si pasager, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie, jante de otel 15”, bancheta spate rabatabila si fractionabila 1/3 si 2/3, avertizare sonora lumini aprinse, retrovizoare exterioare in culoarea caroseriei reglabile electric si degivrante, vopsea metalizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.