Piesele auto reconditionate de Bosch costa cu 40% mai putin decat cele noi, cele mai multe comenzi fiind primite din partea posesorilor de autovehicule vechi.
Prin oferta de piese auto reconditionate din gama extinsa Bosch, companiile care comercializeaza piese pentru autovehicule si service-uri auto pot oferi clientilor o alternativa mai eficienta din punct de vedere al costurilor - cu aceeasi garantie a calitatii, performantelor si duratei lungi de viata pe care o are orice piesa noua Bosch. Cele mai dese solicitari de piese de schimb vin din partea posesorilor de autovehicule mai vechi, deoarece piesele pentru acestea sunt in general mai ieftine cu 30%-40%, in comparatie cu cele noi”, potrivit reprezentantilor Bosch, citati de NewsIn.

In ultimii cinci ani, cererea de piese reconditionate de inalta calitate pentru repararea autovehiculelor a crescut pe plan international, si, ca urmare a crizei economice curente, aceasta cerere este in continua crestere. In SUA, ponderea pietei pieselor de schimb reconditionate este de aproape 90 de procente.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.