Lipsa lichiditatilor si vanzarile in scadere i-au fortat pe importatorii auto sa faca reduceri de pret chiar si la cele mai vandute modele din Romania, acestia modificand scazand pretul de lista cu pana la 3.000 euro cu TVA.
Iata topul autoturismelor care desi au avut parte de vanzari foarte bune in Romania, au suferit reduceri de pret de pana la 15%, potrivit Wall-Street:

  • Varianta cu 5 usi a modelului Kia Ceed, motorizare de 2,0 litri si echipare diesel Style, poate fi gasita la pretul de 15.606 euro cu TVA, ceea ce inseamna ca reducerea este de 2.829 plus TVA;
  • Si Ford Focus poate fi gasit la un pret mai mic cu 2.023 euro plus TVA, insa numai in varianta de motorizare 1,8 TDCi 115 CP, cu 4 sau 5 usi. Pretul de pornire pentru modelul cu 5 usi este de 14.827 euro cu TVA, iar pentru varianta cu 4 usi Ford Focus costa 15.234 euro cu TVA;
  • Urmatorul model in topul reducerilor celor mai vandute masini din Romania este Renault Clio, al carui pret a fost redus cu pana la 1.700 de euro cu TVA. Reucerea este valabila pentru versiunea Authentique 1,2 16V 75CP a Renault Clio.

Restul topului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.