Miile de masini recuperate de finantatori de la clientii care nu au mai putut plati ratele sunt disponibile la preturi mult sub media pietei. Doritorii trebuie doar sa trimita catre firma un formular cu masina dorita si pretul oferit.
Firmele de leasing au ajuns fara voia lor sa fie un concurent serios pentru samsarii de masini, in conditiile in care odata cu adancirea crizei zeci de mii de romani cu automobile cumparate in leasing au ajuns in situatia de a nu mai putea plati ratele lunare, noteaza Cotidianul. Astfel ca masinile au ajuns in cele din urma la finantatori care au acum parcurile mai pline ca niciodata si pentru ca trebuie sa isi recupereze intr-un fel paguba, companiile de leasing scot la vanzare aceste automobile, pe care de multe ori le vand la preturi mai mult decat competitive. Specialistii in recuperare sustin ca preturile sunt cu cel putin 10% mai mici decat media pietei, insa pot scadea chiar mai mult.

Spre exemplu, un Volkswagen Golf din 2008 scos la vanzare de BCR Leasing costa doar 8.700 de euro cu tot cu TVA, mai arata Cotidianul. Avand in vedere ca automobilul despre care vorbim are doar 23.000 de kilometri la bord si aproape toate dotarile oferite de marca, pretul este cu aproximativ 3.000 de euro (35%) sub media pietei.

Mai multe astfel de oferte irezistibile gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.