Renault completeaza oferta Sandero in Brazilia cu o noua echipare, Vibe, produsa in serie limitata de 3.700 unitati, care se plaseaza ca pret intre versiunile Expression si Privilege, informeaza Wall-Street.ro.
Autocolante cu numele de serie, crom, bare si ornamente vopsite in culoarea caroseriei, jante de aliaj 15 inch, radio CD MP3, proiectoare de ceata, aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice si manere inscriptionate cu numele Vibe - toate acestea completeaza noua echipare.

"Cu versiunea Sandeo Vibe, Renault introduce practic o noua echipare, pentru a mai diversifica putin gama si pentru a da acces clientiilor la anumite echipamente, fara ca acestia sa fie nevoiti sa apeleze la o versiune superioara, mai scumpa. Usoara cosmetizare exterioara are rolul de a-i face pe clienti sa simta ca achizitioneaza o versiune speciala in cadrul gamei, la acest aspect contribuind si cele doar 3.700 de exemplare Vibe produse", ne-a declarat Dan Damian, redactorul-sef al site-ului auto Sotto.ro.

Potrivit Wall-Street, pe piata braziliana, Sandero are 5 echipari, Authentique, Expression, Vibe, Privilege, Stepway. Motorizarile de care dispune sunt 1.0 16V Flex si 1.6 16V Flex 95 CP.

Anul trecut, a fost scos pe piata braziliana modelul Sandero Stepway, produs la uzina din Curitiba (Brazilia), lansat in Romania dupa o jumatate de an. Sandero a fost comercializat in peste 91.000 de exemplare pe pietele din Europa si Maghreb.

Dacia a inregistrat in luna mai o dublare a vanzarilor de masini in Europa, livrand 24.894 unitati, pe o piata in scadere cu 4,9%, potrivit Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). Cota de piata Dacia a crescut in mai in Europa la 2%, de la 0,9% in mai 2008.

Click aici pentru galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.