Producatorul local si leaderul vanzarilor de pe piata interna cu un total de 18.140 unitati, Dacia, ofera promotii, pana la sfarsitul acestei luni, atat pentru gama de autoturisme, cat si pentru modelele van si pick-up.
Astfel, pana la 31 iulie, pentru Logan, MCV, Sandero si Stepway, Dacia ofera cadou aerul conditionat, precum si dobanzi promotionale la leasing incepand cu 0%. Pentru credit, Dacia ofera si asigurarea Casco pe un an gratuita si avans zero.

Oferta similara, de dublare a primei de casare pentru achizitionarea unei masini in cadrul Programului de innoire a parcului auto national, are si Ford: Romcar, importatorul Ford pentru Romania, propune in aceasta perioada discounturi de la 2.000 la 7.000 de euro pentru modele aflate pe stoc. Pentru modele Mondeo cu motorizarile de 2.2 TDCi, de 2.3 PFi si de 2.5T, discountul este de 5.355 euro din pretul de lista cu TVA inclus. Gama Mondeo, alte versiuni de stoc decat cele trei anterior mentionate, beneficiaza de un discount de 4.760 euro din pretul de lista cu TVA inclus. Noul Ford Focus cu motorizare 1.8 TDCi, in patru si cinci usi, cu anumite configuratii de stoc, are o reducere de 2.023 euro din pretul de lista cu TVA inclus, informeaza Wall-Street.

AutoItalia, importatorul Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong, Maserati, Infiniti, Honda motociclete si Segway, ofera in luna iulie discounturi semnificative pentru modelele Fiat aflate pe stoc.

Astfel, pentru modelul Linea, model 2008, reducerea este de 3.800 euro cu TVA, oferta fiind valabila pentru versiuni benzina T-Jet si Diesel Multijet, Dynamic si Emotion. La modelul Punto Clasic 2008, reducerea este de 2.100 de euro cu TVA, si se aplica versiunilor Diesel Multijet, iar pentru modelul Doblo Panorama 2008 discountul este de 3.800 de euro cu TVA, pentru versiunile Diesel Multijet.

Trust Motors, importatorul Peugeot in Romania, plateste TVA-ul pentru toate modele din gama de autoturisme comercializata. Totodata, reprezentanta locala a constructorului francez ofera sistemul MyDeal, prin care garanteaza finantarea pentru orice model comercializat indiferent de venitul cumparatorului. Durata finantarii este de la 12 la 60 de luni, iar comisioanele sunt zero.

Cititi mai multe in Wall-Street


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.