Constructorul roman de automobile Dacia a lansat astazi pe piata romaneasca modelul Stepway, cu preturi incepand de la 9.200 de euro, cu TVA inclus.
Dacia Sandero Stepway este echipata cu o motorizare pe benzina de 1.6 litri si 90 CP, la un pret de 9.200 de euro si cu o motorizare diesel dCi de 70 CP, la un pret de 10.400 de euro.

“Stepway este o versiune mai bine echipata a berlinei bicorp Sandero, astfel incat concurentii noului model sunt aceiasi cu cei ai modelului Sandero”
, au declarat reprezentantii Dacia.

Dacia a investit pentru modelul Stepway 2,5 milioane de euro, dintre care 1,5 milioane in studii si un milion de euro pentru echipamentele noi.

Dacia Sandero Stepway este fabricata la uzina de la Mioveni. Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricatia modelului sunt reciclate iar 95% din masa totala a vehiculului poate fi reciclata la sfarsitul ciclului de viata. Versiunea dCi de 70 CP emite numai 140g de CO2/km, beneficiind, prin urmare, de semnatura Dacia eco².


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.