Citroen C1 facelift este disponibil in Romania incepand cu luna iunie, cu doua niveluri de echipare, X si SX, la un pret de pornire de 8.190 euro cu TVA pentru versiunea in 3 usi, motorizare 1,0i 68 CP.
C1 este disponibil in 3 sau 5 usi cu o motorizare pe benzina si una diesel, asociate fie unei cutii de viteze manuale, fie manuala pilotata SensoDrive.

Motorul diesel HDi 55 CP are un consum de 4,1 l/100 km in ciclu mixt si emisii de 109 g de CO2 pe km. Acest motor este asociat unei cutii de viteze manuala in 5 trepte. Intervalul pentru revizii a fost fixat la 30.000 de km pentru motorul diesel.

Motorul pe benzina 1.0i 68 CP are un consum de 4,5 l/100 km in ciclu mixt iar emisiile de CO2 sunt de 106 g / km in versiune cu cutie manuala in 5 trepte si de 107 g de CO2 / km in cazul cutiei manuale pilotate SensoDrive.

In functie de tara, doua noi culori de caroserie vin in completarea gamei coloristice gri-ul Mica si albastru Electra. In interior, doua noi tapiterii, in nuante de albastru inchis sau de rosu Bordeaux sunt disponibile.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.