Autoritatile din China au luat o decizie extrem de ciudata. Au interzis importurile anumitor modele Renault din motive de siguranta.
Renault LagunaIn vreme ce multi producatori din China incearca sa patrunda in Europa cu o multitudine de modele, marea majoritate copiate dupa modele europene de prestigiu, statul chinez a luat o decizie foarte ciudata. Practic, China a oprit temporar importul modelelor Megane, Scenic si Laguna, motivul fiind acela ca masinile nu respecta standardele de sigurata si prezinta riscuri serioase la acest capitol. Chinezii precizeaza ca decizia lor nu se bazeaza doar pe inspectia unui anumit lot, ci pe faptul ca s-au constatat nereguli de mai mult timp.

Renault MeganeOficialii chinezi nu precizeaza insa care anume sunt problemele constatate la masinile Renault. Ar fi foarte interesant de aflat, pentru ca modelele interzise in China nu au inregistrat nici un fel de probleme majore pe alte piete.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.