Stepway, modelul prezentat de constructorul autohton la Salonul Auto de la Barcelona, va fi lansat in Romania in mai putin de o saptamana (17 iunie), urmand a fi disponibil pe majoritatea pietelor europene incepand cu septembrie 2009.
Stepway este o noua versiune a berlinei bicorp Sandero, lansata in iunie 2008. In unele tari, comenzile vor putea fi preluate de la sfarsitul lunii.

In functie de piata de comercializare, Dacia Sandero Stepway este echipata cu o motorizare pe benzina de 1.6 litri si 90 CP si cu o motorizare diesel dCi de 70 CP.

Dacia Sandero Stepway este fabricata la uzina de la Mioveni. Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricatia modelului sunt reciclate iar 95% din masa totala a vehiculului poate fi reciclata la sfarsitul ciclului de viata. Versiunea dCi de 70 CP emite numai 140g de CO2/km, beneficiind, prin urmare, de semnatura Dacia eco².

Garda la sol a fost inaltata cu 20 mm fata de berlina Sandero, barele de protectie fata si spate au ornamente cu aspect de crom satinat, iar proiectoarele de ceata si barele de pavilion longitudinale (negre si crom satinat) fac din Dacia Sandero Stepway un vehicul adaptat oricarui tip de drum.

Click aici pentru galeria foto!


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.