Business 5 Iunie 2009 23:58
Numele producatorului de automobile Dacia a fost folosit pe Internet pentru un fals concurs, la care se puteau castiga autoturisme Logan prin tragerea la sorti a unui numar de 10 numere de telefon, potrivit companiei.
“Dacia atrage atentia publicului asupra unei noi inselatorii legate de o falsa promotie, de un fals concurs, la care s-ar castiga autoturisme Logan prin tragere la sorti a unui numar de 10 numere de telefon”, informeaza constructorul roman de masini.

Suma ceruta asa-zisilor castigatori, care ar urma sa fie anuntati printr-un sms, este de 250-650 euro. Escrocheria se gaseste pe adresa http://mcv-logan.webs.com.

Compania Dacia precizeaza ca nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen. Domnul Constantin Stroe, al carui nume este mentionat in mesaj pentru a da credibilitate inselatoriei, nu are nicio legatura cu falsul in curs”.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.