Business 22 Mai 2009 15:02
LukOil Romania, membra a grupului rusesc LukOil, a scumpit benzina cu pana la 5 bani/litru, de joi, in timp ce pretul motorinelor si al GPL-ului raman neschimbate, potrivit datelor afisate pe portalul companiei.
Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk este 3,64 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk este 4,20 lei/litru.

Pretul motorinelor ramane neschimbat. Sortimentul de motorina Euro L Diesel este 3,46 lei, iar motorina Super Euro L Diesel este 3,65 lei/litru.
Litrul de GPL auto costa la fel ca pana acum, 1,75 lei, potrivit NewsIn.

Totodata, LukOil Romania a scumpit ultima data benzina si motorina cu 2 bani, de luni, si a ieftinit atunci GPL-ul cu 9 bani/litru.

De asemenea, si Petrom, companie controlata de grupul OMV din Austria, a majorat de joi preturile de referinta la benzina cu 6 bani/litru.

Grupul petrolier LukOil, al doilea mare producator din Rusia, este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara LukOil Romania, care detine peste 300 de benzinarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.