Business 14 Mai 2009 21:46
Luna viitoare Volkswagen va lansa pe majoritatea pietelor europene noua generatie a modelului Polo.
Prezentat in premiera mondiala la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noua generatie a lui VW Polo se pregateste de debutul pe piata europeana. Masina nu arata deloc rau, chiar daca seamana destul de mult, la partea frontala, cu noua generatie a fratelui mai mare, VW Golf. Pe seama noului Golf au existat si exista inca, pareri conform carora masina e mai mult un facelift al generatiei anterioare, cu atat mai mult cu cat si platforma tehnica este aceeasi de pe a cincea generatie.

VW PoloIn cazul lui Polo, situatia este cu totul diferita. Chiar daca seamana cu Golf, micul Polo se prezinta cu un design rece, tipic nemtilor, dar foarte bine proportionat pentru dimensiunile generale ale masinii. Plus ca exista o diferenta evidenta fata de generatia anterioara. Spatele este unul "curat" si se evidentiaza prin structura interna a stopurilor.

VW PoloLa interior, cel putin la prima vedere, nu apar schimbari ample. La nivelul detaliilor acestea exista si au scopul de a da interiorului o nota mai sofisticata si mai pretentioasa. Display-ul multifunctional, de pe consola centrala este cel intalnit si pe alte modele VW, volanul este unul nou, tabloul de bord este asemanator cu cel de pe Golf, iar fetele portierelor au fost rearanjate.

Nu rata Galeria Foto! O gasesti aici!


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.