Uzina de autoturisme Dacia va mari cadenta de fabricatie de la 1.200 de vehicule pe zi la 1.340 de vehicule pe zi, incepand cu data de 15 iunie 2009, pe fondul cererii de masini la export si va angaja 500 de oameni, potrivit companiei.
“Urmare a programelor de relansare a pietelor auto, adoptate de mai multe tari din Europa, printre care si Romania, si a succesului de care se bucura automobilele din gama Dacia la export, Uzina Vehicule Dacia va mari cadenta de fabricatie de la 1.200 vehicule/zi la 1.340 vehicule/zi, incepand cu data de 15 iunie 2009”, au declarat reprezentantii Dacia.

Marirea capacitatii de productie va conduce la suplimentarea personalului uzinei cu 500 de locurilor de munca.

Aceasta marire a cadentei va conduce si la cresterea cu aproximativ 500 salariati a efectivelor uzinei. Vor fi recrutati salariati cu precadere dintre fostii angajati care au beneficiat de contracte de munca pe durata determinata (CDD)”, au precizat reprezentantii Dacia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.