Carlex, divizia de automobile premium si de lux a Grupului BDT, a vandut unei persoane fizice din Austria un Lamborghini Reventon, rezervat anul trecut de compania din Romania.

Lamborghini Reventon are un pret de peste 1,6 milioane euro. Masina a fost fabricata in editie lmitata de 21 de exemplare la fabrica din Sant'Agata Bolognese, Italia.

"Lamborghini Reventon a fost vandut unei persoane fizice din Austria. Carlex a intermediat si vanzarea unui Lamborghini Murcielago catre un client din Germania", a declarat, prentru Wall-Street, Rares Mesaros, directorul executiv Carlex.

Primul exemplar Reventon a fost pastrat pentru muzeul Lamborghini. Modelul, realizat pe platforma tehnica a lui Murcielago LP640, dispune de un motor V12 de 6,5 litri, care dezvolta 650 CP. Instrumentele de bord sunt afisate pe trei ecrane LCD.

Reventon poate atinge o viteza maxima de 340 km/h. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3,4 secunde, fiind una din cele mai rapide cinci masini din lume.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.