Iti doresti noul Golf GTI? Producatorii au vesti bune pentru tine, de acum il poti achizitiona de la oricare distribuitor Volkswagen din Romania

Noul GTI are 210 CP, poate fi dotat cu o cutie de viteze manuala, cu sase trepte sau cu o cutie automata, tot cu sase rapoarte. Atinge 100 de kilometri in 6,9 secunde si poate ajunge la o viteza 240 km/h- in varianta cu o cutie manuala si 238 km/h pentru cutia DSG.

Preturile pentru piata romaneasca pornesc de la 20,492 Euro (fara TVA) / 24,385 (cu TVA inclus) pentru caroseria in 2 usi. Pentru cea in 4 usi preturile incep de la 21,151 Euro (fara TVA) / 25,170 Euro(cu TVA inclus).

Noul Golf GTI corespunde normelor de poluare EURO 5. Cei care aleg cutia manuala se pot astepta la un consum mediu de 7,3 l/100 km (la cutia manuala) si 7,4 l/100 km(in varianta DSG). Emisiile de CO2 nu depasesc 173 grame/km.

In varianta standard, noul Golf GTI include la exterior: bare de protectie fata/spate in design sport; culori standard: negru (A1A1), rosu tornado (G2G2) si alb (B4B4), geamuri termoizolante in tenta verde, grila radiator specifica GTI cu structura tip fagure neagra cu doua panglici rosii, Jante aliaj usor 7.5Jx17 Denver cu anvelope 225/45 R17, oglinzi exterioare si manere usi in culoarea caroseriei, spoiler GTI spate in culoarea caroseriei.

La interiorul noului GTI, bancheta spate este rabatabila asimetric inclusiv cotiera centrala spate cu posibilitatea transportarii obiectelor lungi. Golf-ul GTI are buzunare pe spatarele scaunelor fata, covorase textile fata/spate, levier schimbator de viteze imbracat in piele, maneta frana de mana imbracata in piele, scaune fata sport cu reglare pe verticala, tapiterie specifica GTI (fara inscriptionare) in design "Jacky" (XE-negru rosu/negru titan/negru), volan sport din piele cu décor de aluminiu, cu comenzi tiptronic pentru cutie DSG.
GTI include in varianta standard si aer conditionat climatic, cheie de contact cu imobilizator electronic, computer de bord "Plus", geamuri actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, lumini pentru citit fata/spate, oglinzi exterioare reglabile electric,incalzite, oglinzi make-up iluminate situate in parasolare, pachet Lumini si Vizibilitate (2 lumini la picioare fata, oglinda retrovizoare cu sistem automat antiorbire,senzor de ploaie),inclusiv lumini de drum permanente cu functie Leaving Home si functie manuala Coming Home, ISOFIX (dispozitiv de fixare pentru 2 scaune copil pe bancheta din spate), priza 12 V situata in portbagaj, Radio RCD 310 cu functie MP3, 8 incinte acustice, antena Diversity si conector multimedia AUX-IN, servodirectie electromecanica reglabila functte de viteza, sistem "Easy Entry" (pentru caroserie in 2 usi), suport lombar scaune fata.

Golf-ul GTI vine in varianta standard si cu triunghi reflectorizant, asistent urcare panta (pentru cutie DSG), sistem electronic pentru mentinerea stabilitatii masinii - ESP, inclusiv ABS si ASR, airbag sofer si pasager cu posibilitatea dezactivarii airbag-ului pasager,inclusiv airbag genunchi pentru sofer, airbag cortina fata/spate si airbag-uri laterale fata, lampa ceata spate, faruri de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.