Noua companie AAA New Kopel, infiintata in februarie 2009 in urma unui contract de tip joint venture intre Sixt New Kopel si AAA Auto, se va dezvolta pe vanzari auto second-hand, masini care provin din contractele de leasing operational, iar pe viitor va comercializa si autoturisme achizitionate din piata.

AAA New Kopel isi propune sa se dezvolte, pe partea de vanzari auto second-hand, masini provenite din contractele de leasing operational incheiate. In functie de evolutia vanzarilor, pe viitor se doreste dezvoltarea acestei companii si prin vanzarea autoturismelor achizitionate din piata”, a declarat Dudy Perry, directorul general Sixt New Kopel.

In Romania, grupul AAA Auto mai este prezent prin compania AAA New Kopel la care detine 5% actiuni. Dealerul ceh de masini rulate AAA Auto a decis sa se retraga temporar de pe toate pietele straine si sa se focuseze pe Cehia si Slovacia. Pe piata romaneasca AAA Auto a vandut anul trecut 1.434 de masini, cu 45,7% mai putin comparativ cu 2007.

Oficialul companiei si-a propus vanzarea a 500 de autoturisme in 2009 prin AAA New Kopel si o cifra de afaceri estimata la aproximativ 5 milioane euro.

Leasingul, desfiintat. Ministrul Pogea taie dreptul firmelor de a-si deduce TVA pentru autoturisme

Piata de leasing operational ar putea creste cu 50% anul acesta, pana la 25.000 de masini, potrivit lui Perry.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.