Dupa mai multe programe pilot, derulate in diferite zone, Daimler va lansa la sfarsitul anului versiunea electrica a lui smart ForTwo, ca model de serie.
Germanii spun ca o versiune electrica a lui smart ForTwo este foarte aproape de productia de serie, dupa rezultatele incurajatoare din testele desfasurate in mai multe zone din lume. Prototipurile sunt in teste si la momentul actual, programul fiind inceput la Londra, in 2007. Atunci, smart a ales 100 de clienti carora le-a oferit (in sistem leasing) cate un model smart ForTwo ed (electric drive) bazat pe vechea generatie a masinii.

Germanii au ales Londra din cauza densitatii masinilor si a aglomeratiei, dar si datorita faptului ca cei 100 de utilizatori nu au fost nevoiti sa plateasca celebra taxa impusa de autoritati in Londra, pentru a circula prin centrul orasului. Rezultatele sunt pozitive, iar programul va continua pana in 2012.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.