Toate femeile stiu ca un accesoriu potrivit face diferenta intre o tinuta banala si una perfecta, insa putini soferi constientizeaza faptul ca acest lucru este valabil si in trafic. “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru masina ta” este sloganul primei campanii Bosch care se adreseaza exclusiv doamnelor de la volan.

S-a remarcat faptul ca numarul conducatoarelor auto a inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani, doamnele detinand un procent semnificativ in randul soferilor. Din acest motiv, Bosch devine prima companie din domeniul pieselor si echipamentelor auto care lanseaza o campanie dedicata exclusiv conducatoarelor auto.

Primele “accesorii” auto dedicate femeilor sunt stergatoarele Bosch Aerotwin, cu un design special care permite o vizibilitate superioara. In urmatoarele luni, Bosch doreste sa evidentieze si alte accesorii esentiale pentru persoanele aflate in trafic.

Mai mult, in perioada martie-aprilie, in oricare dintre service-urile auto Bosch Car Service, masinile conduse de femei beneficiaza de verificarea gratuita a:

  • nivelului uleiului de motor, a lichidului de racire, a lichidului de frana
  • starii acumulatorului auto, a stergatoarelor, a anvelopelor si a sistemului de iluminare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.