Bentley Continental Supersports impresioneaza prin performante dar ne arata si cum intelege constructorul englez ecologia.

Poate ca Bentley nu prezinta cate un model nou la fiecare salo auto, dar cand o face stie sa impresioneze. Ce s-ar mai putea cere de la un model ca Bentley Continental Speed care ofera 610 CP dintr-un motor W12, de 6 litri, biturbo? Mai multa putere, spun britanicii. Asa ca au pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva modelul Supersports, a carui putere maxima ajunge la 630 CP (cuplul maxim – 800 Nm), masina devenind astfel cea mai puternica si cea mai rapida creatie auto a celor de la Bentley.

Si nu vorba doar de putere. Bentley afirma ca Supersports are si valente… ecologice. Adica motorul poate functiona fie cu benzina, fie cu biocombustibil, sau o combinatie intre aceste doua tipuri de carburant. Cat de mult scad emisiile de CO2 nu se spune exact, dar e posibil sa nu fie diferente prea mari, mai ales ca probabil putini proprietari vor prefera sa alimenteze cu biocombustibil, desi britanicii spun ca nu se observa vreo diferenta in privinta performantelor dinamice.

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.