Dacia a anuntat incheierea unui parteneriat cu Asiban, companie detinuta de grupul francez de asigurari Groupama. Parteneriatul va permite imbunatatirea serviciilor oferite de catre reteaua de unitati service autorizate Dacia, se mentioneaza in comunicatul companiei.

In cadrul acestui parteneriat, Asiban va oferi servicii de asigurare pentru clientii posesori de polite Casco si Rca in toate unitatile service Dacia din tara.

Parteneriatul stabileste un mod de lucru ce va imbunatati relatia reparator – asigurator si va permite clientilor Dacia sa beneficieze de reducerea timpului de imobilizare a vehiculului pe perioada reparatiei, se mentioneaza in acelasi comunicat.

Asiban este prima societate de asigurari care accepta colaborarea cu reteaua de reparatori autorizata de catre Dacia. Apoi, parteneriatul are o durata initiala de un an si este aplicabil la nivel national, pentru toate sucursalele sau agentiile Asiban si pentru reparatorii agreati Dacia.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.