Citroen Romania, importatorul general al marcii franceze, ofera incepand cu saptamana viitoare posibilitatea de a achizitiona un vehicul cu discount pe site-ul companiei prin serviciul eSales.

„Incepand cu saptamana viitoare, Citroen ofera potentialilor clienti, in premiera pentru domeniul auto din Romania, posibilitatea de a-si achizitiona un vehicul la un pret foarte atractiv prin intermediul website-ului sau”, au precizat reprezentantii companiei.

Noul serviciu se numeste eSales, si permite celor interesati de achizitionarea unui vehicul marca Citroen sa isi aleaga o masina cu discount, valabil doar pe o anumita perioada, inainte de a ajunge in showroom-ul dealer-ului Citroen.

Timp de cateva zile, pe website-ul Citroen Romania, in sectiunea eSales, este disponibila o lista restransa de vehicule carora li s-a aplicat o reducere exceptionala.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.