Posta Romana plateste prime de 419.157 lei (fara TVA) companiei Ardaf pentru servicii de asigurare de raspundere civila auto (RCA) si Casco pentru 2009, contractul fiind atribuit asiguratorului cu cea mai avantajoasa oferta, potrivit anuntului de atribuire al companie

In urma licitatiei deschise, la care au participat trei asiguratori, Ardaf va oferi servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru pagubele produse tertilor prin accidente de autovehicule pentru acest an.
Contractul mai prevede asigurare de avarii si furt Casco, gratuita, pentru cele 880 de autovehicule ale companiei, valoarea maxima de despagubire fiind de 83.000 lei.

Posta Romana a platit Ardaf 211.222 lei (circa 58.840 euro) in 2008 pentru asigurarea de raspundere civila auto obligatorie a celor 1.113 autovehicule proprii.

Ardaf, companie infiintata in 1992, cu sediul central in Cluj-Napoca, urmeaza sa fie preluata de Generali PPF Holding, care a anuntat la sfarsitul lui iunie 2008 ca va cumpara la pachet societatile Ardaf si RAI, printr-un acord incheiat cu fondul de investitii PPF Investments. In urma acestei tranzactii Generali PPF Holding va controla 72,7% din Ardaf si 99,9% din RAI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.