La numai cateva zile de la debutul noului an, Panasonic revine cu o noua invitatie la divertisment: toti amatorii de automobilism sunt asteptati online, la lansare in premiera mondiala a noului monopost de Formula 1, TF109!
Ultímele retusuri au fost finalizate, scena este pregatita iar vedetele sunt gata sa dea ochii cu publicul… Panasonic Toyota Racing este gata sa dezvaluie in premiera mondiala noul sau monopost de Formula 1, modelul TF109.

Pasionatii de curse automobilistice pot urmari in exclusivitate online noul TF109 pe 15 ianuarie, incepand cu 13.00 ora Romaniei.

In zilele premergatoare premierei mondiale, website-ul dedicat lansarii, accesibil la adresa urmatoare va numara zilele orele si minutele care au mai ramas pana la debutul evenimentului pe 15 ianuraie 2009, debut marcat cu un film pentru marile ecrane despre noul model TF109.

Website-ul dedicat pasionatilor de automobilism si curse este singurul loc unde fanii vor intra in atmosfera creata de Panasonic Toyota Racing si de noul monopost TF109, bucurandu-se de:

• Un film dedicat acestui eveniment
• Material video referitor la inovatiile noului monopost
• Un tur virtual al modelului TF109
• Fotografii de inalta calitate
• Testimoniale video din partea pilotilor si echipei de management Panasonic Toyota racing
• Explicatii referitoare la regulile din Formula 1, editia din 2009
• Sansa de a comunica direct cu pilotii Jarno Trulli si Timo Glock

Intrati pe website si fiti parte a premierei mondiale!

Pentru a asigura un maxim de trafic pe website-ul unde se va produce lansarea noului monopost, echipa de creatie pune la dispozitie o serie de bannere web de diferite dimensiuni care pot fi adaugate pe site-urile pasionatilor de Formula 1 si nu numai. Bannerele sunt disponibile pentru toti amatorii de Formula 1, acestia putandu-se asocia evenimentului de lansare a noului monopost, prin simpla plasare pe website-urile proprii a unuia dintre bannerele statice disponibile in urmatoarele formate:
* 382 x 161 pixeli
* 188 x 74 pixeli
* 120 x 240 pixeli
* 468 x 60 pixeli
* 770 x 340 pixeli
Daca doriti sa va implicati in aceasta premiera mondiala, utilizati bannerul de dimensiunea potrivita, pe care il aveti atasat acestui mesaj.

Va multumim pentru sprijin si nu uitati: ne intanim online pe 15 ianuarie 2009, la ora 13 ora Romaniei, pentru a intampina in premiera mondiala noul monopost TF109.
Pentru mai multe informatii vizitati si website-ul: www.toyota-f1-world.com .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.